Început, Parcurs, Experienţă

Despre noi

Totul a început când Mihaela Teodorescu a făcut cunoştinţă cu domeniul proprietăţii industriale, după ce a lucrat trei ani în industrie, ca inginer chimist şi apoi doi ani ca cercetător într-un institut de cercetări.

 

Asta s-a întâmplat în 1990, imediat după ce s-au produs schimbările fundamentale în România.

 

Ea a debutat într-o profesie nouă, lucrând la singura firmă care oferea servicii în domeniul proprietăţii industriale la vremea aceea.

 

Pas cu pas ea a dobândit cunoştinţele şi înţelegerea domeniului proprietăţii industriale iar după susţinerea examenelor de specialitate organizate de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a devenit Consilier de brevete, mărci şi desene şi modele industriale.

 

Ea şi-a consolidat în mod constant această competenţă, printr-un efort continuu de învăţare şi perfecţionare a abilităţilor specifice profesiei, în deplină armonie cu dorinţa personală de a ridica permanent ştacheta performanţelor proprii.

 

Când România a devenit stat membru al Convenţiei Brevetului European şi apoi al Uniunii Europene ea a devenit Consilier European de brevete, de mărci şi design.

 

De-a lungul anilor Mihaela Teodorescu a demonstrat devotamentul faţă de clienţi şi profesionalismul în domeniul proprietăţii industriale, astfel că reputaţia ei a fost recunoscută şi consemnată individual de către publicaţia IAM Patent Magazine : The World’s Leading Patent Practitioners 2014(www.iam1000.com).

 

După ce a acumulat o experienţă vastă la firma la care a lucrat 24 de ani, Mihaela Teodorescu a decis să-şi continue activitatea profesională într-un alt format.

 

Mihaela Teodorescu & Partners – Intellectual Property Office SRL este o firmă cu o dorinţă imensă de a demonstra capacitatea de a oferi servicii de calitate şi de a stabili o relaţie de încredere cu clienţii.

 

Mihaela Teodorescu este persoana de contact în raport cu clienţii.

 

Totodată, derularea proiectelor de consiliere şi asistenţă se desfăşoară în echipă cu un consilier de brevete având specialitatea tehnică în domeniul mecanicii fine, un consilier de brevete în domeniul chimiei cu o vastă experienţă în domeniul polimerilor şi un consultant expert în domeniul mecanicii şi al tehnologiei construcţiilor de maşini.

 

Echipa noastră este pregătită să răspundă cerinţelor clienţilor şi să ofere o consiliere competentă, fundamentată şi relevantă.

 

Va stăm la dispoziţie.

 

Contact

Adresa:

Str.Viorele nr.51, bl.37, sc. 2, ap.63, Sector 4
040425 Bucureşti
România

 

 

E-mail:

office@mteodorescu.ro

 

Telefon:

+40 (0)77 386 7751

 

Fax:

+40 (0)31 436 0665

 

FICPI iam1000 AIPPI